SUBSCRIBE & GET 5% OFF »
0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

About us

Tíz éve online

 

Tíz éve egy puszta véletlen folytán alakult meg az Euroko - akkor még egyszemélyes - azóta piacvezetővé vált csapata. Akkor még csak sejtettük, hogy az út amin elindulunk, hová vezet.

 

Tíz éve - inkább ösztönösen, mint tudatosan - megéreztük, hogy az egyedi igényekhez igazodó gyártás, a határidők pontos betartása és a folyamatos innováció fontosabb az olcsóságnál.

 

Tíz év távlatából és megannyi kihívást leküzdve, büszkén állhatunk több ezer elégedett ügyfelünk elé, hiszen az ügyfélorientáltság és az egyedi piaci igényekhez való rugalmas igazodás számunkra alaptétel.

 

A növekvő rendelés állományok szükségessé tették saját gyártó kapacitásunk kiépítését, melyre organikus fejlődésünk jó alapként szolgált.  Az elmúlt években gép beruházások sorát hajtottuk végre és az idén sem állunk meg ezen az úton.

 

Most több tucat remek kollégával kiegészülve még elhivatottabban tekintünk a jövőbe, mely reményeink szerint egy elégedett, visszatérő és minden fél számára örömteli ügyfélbázist fog eredményezni Európa szerte.

 

Bízunk a közös munkában és szeretettel invitáljuk ügyfeleinket: tegyék próbára cégünket, hogy a közös munka sikerére virtuálisan koccinthassunk, minden visszatérő alkalommal.

 

“Yes, We can!”

           

Miklós Kozsár

ügyvezető

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Facebook

Pinterest

Instagram